Un bărbat și-a mumificat mama pentru a primi alocațiile ei sociale

Corpul mumificat unei femei care a murit în urmă cu mai bine de un an a fost găsit intr-o pivniță din Tirol. Se pare că fiul acesteia în vârstă de 66 ani dorea să primească în continuare beneficiile sociale ale mamei acestuia.

„Investigațiile au arătat că această femeie de 89 de ani murise în iunie 2020 și că bărbatul de 66 de ani îi păstrase corpul pentru a primi în continuare beneficii financiare”, a declarat poliția într-un comunicat. Suspectul, care locuia cu ea lângă Innsbruck, a mărturisit în timpul arestului că a înghețat decedata pentru a asigura absența mirosului, înainte de a absorbi fluidele corporale cu bandaje. „Apoi și-a acoperit mama cu așternut de pisici și, în cele din urmă, cadavrul a fost mumificat”, a explicat Helmut Gufler, responsabil al poliției cu frauda în beneficiile sociale.

Fratelui său, care a venit să își viziteze mama, i-a explicat că aceasta fusese internată în spital.

Întrucât banii erau colectați prin mandat de plată lunar, un nou transportator de scrisori a solicitat recent să vadă beneficiarul plății și a făcut un raport atunci când fiul ei a refuzat.

Cadavrul a fost descoperit sâmbăta trecută. Suspectul este acuzat de infracțiunea de înșelăciune a prestațiilor sociale și ascunderea unui cadavru.

Citește și

Sănătatea ta contează!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook!
Închide